Dispy natuurlijke ontgeurder

Dispy multifunctionele geur neutralisator, weg met nare geuren.

Dispy natuurlijke ontgeurder in doosDispy natuurlijke ongeurder elimineert geurtjes door neutralisatie, niet door bedekken!
Dispy 100% natuurlijke en desinfecterende ontgeurder is een geur neutralisator, dus niet een parfum of deodorant!
Het is een spray op waterbasis welke onaangename geuren, veroorzaakt door rook, maar ook schimmel, toiletten, huisdieren, zweet voeten en vele andere problemen absorbeert.

Dispy 100% natuurlijke desinfecterende ontgeurder kan worden gebruikt in uw badkamer, toilet, werkkamer, hobbykamer, kleedkamer, boot, auto, camper, kelder, uw woonkamer en elke andere ruimte waar nare geuren aanwezig zijn. Na slechts enkele ogenblikken verdwijnen de nare geuren!

De Dispy natuurlijke ontgeurder is ook zeer geschikt voor professioneel gebruik zoals in het hotel, ziekenhuis, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken, fysiotherapie praktijken, sport-zorgcentrum en fitness- en trainingsfaciliteiten.

Het is veilig te gebruiken op je voeten, schoenen, (be)kleding, tapijt, meubels en gordijnen, zelfs voor het opfrissen van uw huisdier.
Het is veilig op alle oppervlakten, neutraliseert nare luchtjes en bevat geen parfum en werkt desinfecterend.

Dispy ontgeurder is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu.

Dispy natuurlijke ontgeurder, is 100% natuurlijk, hypo-allergeen, werkt zonder drijfgassen en is niet giftig voor mens, dier en de omgeving.
Het elimineert nare geurtjes door neutralisatie, niet door bedekken!
Het gepatenteerde ingrediënt Biossan+ is ontworpen om de moleculen die de geur veroorzaken te encapsulen en de geur vervolgens te neutraliseren op het moleculair niveau.
Dispy natuurlijke ontgeurder is gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige enzymen, de oppervlakteactieve stoffen zijn afgeleid van granen.
(cetylpyridinium chloride)
Dispy natuurlijke ontgeurder spray neutraliseert op volkomen natuurlijke wijze vervelende geuren en heeft een anti-bacteriële werking.

Dispy is een 100% natuurlijke desinfecterend ontgeurder bevat geen parfum, is niet irriterend, veilig te gebruiken voor mens en dier, gemaakt uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten, compleet biologisch afbreekbaar en uiteraard niet getest op dieren.

Wilt U ook Dispy multifunctionele geur neutralisator in uw assortiment opnemen, laat ons dit dan even weten en neem contact met ons op, wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.